Om Niko-Servodan

Find produkt

Lysstyring der holder

Niko-Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Niko-Servodans løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Og samtidig er Niko-Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse. 
Vi kalder det for Lysstyring der holder!

Vores mange produkter anvendes i private hjem, hvor de skaber god komfort, tryghed og energibesparelse. Og ikke mindst på det professionelle marked, hvor Servodans sensorer og øvrige produkter anvendes i såkaldte kommercielle bygninger, dvs. private virksomheder og offentlige organisationer.
Som partner i et hav af lysstyringsprojekter har vi gennem årene opbygget en omfattende projekterfaring, som dagligt benyttes af rådgivere, grossister og installatører til projektering af lysstyring i utallige virksomheder og offentlige bygninger.


Niko-Servodan er markedsleder i Danmark og opererer på ca. 20 markeder verden over – enten via egen distribution eller via forhandlere.

Niko-Servodan er 100 % ejet af belgiske Niko Group, som tilbyder moderne elinstallationer, der giver komfort og kontrol. Niko Group er familieejet og beskæftiger mere end 680 medarbejdere i Europa. Den årlige omsætning er på ca. 170 millioner euro.


Niko-Servodan deltager i en række netværk, hvor sigtet bl.a. er på klimaforbedring, energireduktion og bæredygtighed. Derudover støtter vi en række gode formål:

              

                                  

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET